Рада ја откри вистината за кавгите со Харис

Пејачката Радмила Манојлови е една од првите на српската сцена која признала дека побарала помош од психолог во моментите кога ѝ било тешко. Таа открива дека и неодамна одела на сеанси за совладување на бесот.

img

Изминативе години имала убави моменти, но и непријатно моменти во нејзиниот живот.

-Најтешко се чувствував кога останав без глас. Тогаш плачев по цел ден. Исто беше и кога имав проблеми со кичмата и кога се вкочанив. Тогаш не можев да настапувам и без очајна - раскажала Рада и открила за што најмногу се кара со нејзиното момче, пејачот Харис Берковиќ.

-Нема да верувате, ние најмногу се караме околу храната. Кај нас во врската е најголем проблем што ќе јадеме. Но, секогап јас одам по линијата на мал отпот и прва попуштам - вели Рада.

Facebook impact:

Објавено четврток, 07 декември 2017 05:54:00
Напишано од Виолета


Последни вести