Рита Ора топлес направи бум на Инстаграм

Познатата пејачка Рита Ора од ден на ден се повеќе го привлекува медиумското внимание низ целиот свет.

img

Откако минатата недела се појави по пењуар за време на доделувањето на МТВ наградите, овој пат очигледно сакаше да им покаже нешто повеќе на своите фанови.

Па така пејачката додека е на патување во Австралија се одлучи топлес да ги почести своите фанови на Инстаграм.

Дали на пејачката навистина и е топло во Австралија или пак само сакаше да привлече медиумско внимание останува да видиме.

Facebook impact:

Објавено понеделник, 20 ноември 2017 05:24:00
Напишано од емилија