Се сеќавате на малиот Миша од „Жикина династија“? Погледнете како изгледа денес

Омилениот Миша од „Жикина династија“ и понатаму успешно се занимава со актерството, но еве како изгледа денес и по што е познат.

img

Четириесетгодишниот Михајло Јевтиќ привлекол најмногу внимание кога се појавил како внук во познатиот серијал „Жикина династија“. После него во истата улога се нашле и Борис Миливојевиќ и Никола Којо, кои ни се добро познати.

Михајло денес со задоволство се присетува на тоа време, а сега се занимава со музика и изработка на веб апликации и сајтови. Секако, не се откажал од глумата.

 

Facebook impact:

Објавено среда, 13 септември 2017 05:04:00
Напишано од Виолета