Се степаа познатите фолкерки, едвај ги разделија во студиото

Неодамна се степаа две познати фолекерки, а причина за нивната кавга е една изјава.

img

Станува збор за Весна Ривас и Мира Шкориќ. Во едно интервју Шкориќ изјави дека Ривас има дебели нозе и не знае да пее, туку ‘рчи.
 
Но кога се сретнаа во едно студио се случи вистиски хаос, пренесуваат пораталите.
 
- Од Црна Гора отидов право во студиото каде беше Мира Шкориќ. Нејзината пријателка Цакана и откри дека доаѓам. А кога пристигнав таа искоменитра „Тоа ли е пејачката што лае“ ,  изјави Весна.
 
Ривас не останала мирна, продолжила со провокации.
 
- Можеби лаам, но не давам да плукаат по мене. Бидејќи не сакава да ги кршам инструментите во студиото, ја викнав каубојката да се пресметаме надвор. Додека се свртев, таа ме фати за коса.  Полудев од нервоза. Со сета сила ја удрив со рака во чело, таа пребледе како крпа, изјави Ривас.

Facebook impact:

Објавено понеделник, 08 мај 2017 05:42:00
Напишано од sasho