Што правела Сека од љубомора- ова не го очекувавме од неа

Српската пејачка Сека Алексиќ, гостувајќи во емисијата „Магазин ин„ признала дека на почетокот на врската со Вељко, немала доволно доверба.

img

-Јас на почетокот од врска му го проверував телефонот на Вељко, се проверував- вели таа искрено.

Освен Сека, за љубомора во врската зборуваа и Ива Штрљиќ,претседатен на градската општина, Маја Ѓоковиќ,моден креатор, Саша Видиќ,,актер и водителот Жарко Лазиќ.

Facebook impact:

Објавено сабота, 13 мај 2017 02:15:00
Напишано од sasho