Тања Савиќ после девет години му заби нож во грб на Саша Поповиќ!

Тања Савиќ после девет  години му  заби нож  во  грб на Саша Поповиќ!

img

Тања Савиќ, која својата кариера ја започна како  учесничка  во  музичкото шоу „Ѕвездите на Гранд“ и  така  направи  име, но по  истекот на договорот  одлучила да ја промени издавачката куќа.

Савиќ премиа во  јатото  на Пинк и од тогаш не гостувала во  Гранд, а информацијата  ја потврди и  Саша поповиќ.

 Имено, во  музичкото  шоу  учествувал и нејзиниот клавијатурист  Дејан Којиќ, а откко поминал во  вториот круг, Поповиќ имал молба за него.

„Поздрави ја Тања Савиќ, не сум ја видел две години“, рекол Поповиќ.

Facebook impact:

Објавено вторник, 10 јануари 2017 07:12:00
Напишано од виолета