Запознајте го Омер од вистинскиот живот на Дефне!

Дефне го покажа своето момче во јавноста. Погледнете како изгледа...

img

Младата актерка Елчин Сангу  која го  толкува ликот на Дефне од серијата „Вљубениот ерген“ не сака да  го  експонира својот приватен живот во  јавноста, па така многу малку  се знае за неа и нејзините партнери.  

Но овој пат  таа се прошета со своето  момче па еве можност  да видиме како изгледа:

Тагови:

Facebook impact:

Објавено среда, 19 април 2017 06:51:00
Напишано од Виолета