Ѕирнете во луксузниот дом на Емина Јаховиќ

Пејачката Емина Јаховиќ во Истанбул живее во луксузна вила, а таа и нејзиниот сопруг Мустафа Сандал воделе сметка за секој детаљ додека го уредувале домот.

img

Во домот вреден дури 700 илјади евра, преовладува црната и сивата боја, а уредена е во современ стил.

Се чини дека едно од омилените катчиња на атрактивната Емина е всушност тоалетот каде често престојува и се разубавува.

Таа чува и спомени од нејзиниот татко Нусрет, кој починал во 1995 година, а една од неговите фотографии чува и во дневната соба.

 

Facebook impact:

Објавено понеделник, 20 ноември 2017 07:17:00
Напишано од емилија