Доколку сакате да привлечете пари во домот ставете го ова во еден дел од куќата

Според Фенг- Шуи потребно е да имате ред во домот и не треба да ги затрупувате аглите и да собирате непотребни работи. Треба да направите место за нови и убави работи во вашиот живот. 

img

Со овој трик ќе привлечете пари во домот, а и позитивна енергија.

Потребно ви е:

- две раце ориз

- 2 стаклени шишиња кои ќе ги затворите

- 6 зрна бибер

Многу е едноставно, само ставете ги овие состојки во стаклени садови кои ќе ги распоредите низ домот. Оризот менувајте го на неколку дена.

Тагови:

Facebook impact:

Објавено среда, 10 јануари 2018 04:52:00
Напишано од Вероника


Последни вести