Го снимила сопругот додека имал секс со пациент: Ноќниот кошмар започнал кога го видела што прави

По објавените тужби во 2013 и 2016 доктор Салвеј доби забрана да се занимава со медицина. 

img

Генералниот совет во Лондон, добил неколку тужби за докторот, меѓу кои и дека имал секс со пациенти.

Госпоѓа Салвеј, која има две деца со него вели дека тоа било тежок период.

Кога дознав за сите тужби, пробав да ја заштитам фамилијата. Не знаев за неговите активности. Морав да се разделам од него, дури ја сменив и работата.

Таа работила во Здраствениот дом, а сега работи од дома, што е многу потешко.

Моите деца одат во приватно училиште, морам да им плаќам. Ова искуство беше ноќен кошмар за мене и моите деца. Но, се надевам дека ќе започнеме од нула, вели г-ѓа Салвеј.

Советот го обвинил докторот дека имал секс со пациентка додека ја лечел.По објавените тужби во 2013 и 2016 доктор Салвеј доби забрана да се занимава со медицина.

Генералниот совет во Лондон, добил неколку тужби за докторот, меѓу кои и дека имал секс со пациенти.

Госпоѓа Салвеј, која има две деца со него вели дека тоа било тежок период.

Кога дознав за сите тужби, пробав да ја заштитам фамилијата. Не знаев за неговите активности. Морав да се разделам од него, дури ја сменив и работата.

Таа работила во Здраствениот дом, а сега работи од дома, што е многу потешко.

Моите деца одат во приватно училиште, морам да им плаќам. Ова искуство беше ноќен кошмар за мене и моите деца. Но, се надевам дека ќе започнеме од нула, вели г-ѓа Салвеј.

Советот го обвинил докторот дека имал секс со пациентка додека ја лечел.

Тагови:

Facebook impact:

Објавено понеделник, 20 ноември 2017 03:56:00
Напишано од Виолета