Имаа прекрасна венчавка, но потоа се случи нешто што едноставно ќе ви го скрши срцето

Кога сме млади не размислуваме многу за лошите работи кои што не очекуваат во животот. Се трудиме се да ни биде во ред,но судбината секогаш ни спрема некое изненадување.

 

img

На Пем Вајт и е дијагностицирана Алцхајмерова болест. Тоа и го промени нејзиниот живот, но и животот на нејзиното семејство.

Кога утре ќе се разбуди ,таа нема ни да се сети на својата венчавка. Тажно, зар не?

Пем порасна во хотел,поточно нејзиниот татко поседувал хотел па така тие во него живееле. Кога пораснала започнала да се занимава со манекенство,а подоцна станала актерка.

Денес таа се бори со болеста која што никако не можела да ја предвиди. За нејзе и нејзиниот сопруг е снимен документарен филм,за на луѓето да им се подигне совеста за тоа како е да се живее со личност што толку рано заболува од Алцхајмер.

Повеќе погледнете во следното видео:

Се вчитува прикажувачот на видео...

Facebook impact:

Објавено четврток, 12 јануари 2017 01:08:00
Напишано од Емилија