Имала 119кг, а сопругот љубовница: И се потсмевале зад грб, потоа следела нејзината одмазда

Бетси Ајала (34) од Хјустон за време на  бременоста се здебелила и во 2013 година имала дури 119 килограми. Секогаш буцка, но откако  го  ридила детето застанала на вага која покажала119. 

img

Шест месеци  по породувањето, дознава дека сопругот со кога е во брак 17 години ја изневерува. Сосема случајно ги видела пораките и  сфатила  дека сопругот ја изневерува. Најтежок удар и бил кога сфатила дека сопругот и  љубовницата ја нарекуваат „дебела крава“.

„Бев подебела од било кога , м и пропаднаа и бракот и кариерата“, била надвор од себе, а потоа сфатила  дека тие зборови се всушност н ејзина силаи мотивација. Почнала со  сетра и да држи диета и секојдневно да тренира.

„И пред се постојано се молев животот со н екоја м агија да ми  се промени, и  навистина се случи тоа после тие пораки“. Ослабела 47 килограми и  посреќна е од би ло кога.

Објавено четврток, 12 јануари 2017 12:52:00
Напишано од Виолета