Неверојатно : Од бездомник кој проси за дрога со светски супер модел

Лорна со 5 години побегнала од дома и ги напуштила родителите и четирите браќа и сестри. Во почетокот живеела со семесјтвото на пријателката , но кога ја советувале да се врати дома , таа побегнала и од кај нив и живеела на улица.

img

Наскоро станала зависник од хероин . “ Ужасно е чуството , да знаеш дека никој не ти треба да преживееш а истовремено ти е потребна љубов рече денеска 30годишната Лорна .

Времето го минувала во близина на железничка станица каде ја приметил еден моден агент . Тоа беше прв пат да се чуствувам убаво поради некој

Сепак заради хаотичниот начин на живот не можела да прифати кариера на модел . Со 16 години дури сакала и да се убие.

За среќа ја пронашле на време и со помош на семејството и пријателите успеала повторно да ја врати контролата над својот живот . После една година ја прифатила понудата , а после неколку месеци од тоа веќе оди во Лондон , Милано и Париз и снима модни едиториали .

“Манекенството ме спаси бидејќи запознав луѓе кои во потполнос ме променија вели Лорна која моментално се занимава со снимање на документарци .

Денес Лорна Такер е мајка на три деца и чиста е веќе 7 години 

 

 

Facebook impact:

Објавено среда, 11 јануари 2017 05:08:00
Напишано од elenaM