Ова е сестрата на Меланија Трамп, која ја крие од јавноста

За првата дама на Америка, Меланија Трамп, се знае скоро сѐ.

img

Сепак, од очите на јавноста не можела да ја сокрие постарата сестра, за која медиумите имаат малку инфомрации.

Убавата Словенка има само една личност во која има безгранична доверба - нејзината сестра Инес Кнаус.

Инес живее само неколку блокови одалечено од Кулата Трамп во Њујорк. Инес ѝ била кума на свадбата на својата сестра во 2005 година, а Меланија ја нарекува „неверојатна жена и пријателка“.

Меѓутоа, Инес се труди својот живот да го држи подалеку од објекивите на фотографите и ретко се појавува во јавноста.

Сестрите на почетокот на 60-те се преселиле во Милано за да изградат кариера. Додека Меланија сакала да заплови во манекенските води, Инес повеќе била заинтересирана за дизајнирање.

Тагови:

Facebook impact:

Објавено среда, 10 јануари 2018 02:06:00
Напишано од Вероника


Последни вести