Салон за убавина Белисимо

Салонот за убавина Белисимо ви ги нуди следните услуги

img

- Фризерски услуги;

- Нега и надградба на коса;

- Третмани на лице и тело;

- Депилација:

- Маникир и надградба на нокти;

- Масажа и

- Шминка

Контакт информации: телефон 075352203: локација: ул. 50 Дивизија 40/6

За посетителите на Пулс24, салонот за убавина Белисимо нуди попуст од 10% на сите свои услуги

Facebook impact:

Тагови:

Објавено вторник, 06 мај 2014 23:59
Напишано од g0sh3
Барај