Тага до небото ! После неговиот настап вo „Талентот“ му се јавил татко му и еве што му рекол

Појавувањето во шоуто јас имам талент на Ддејан Кетиќ никој не остави рамнодушен затоа што тој ја има една од најтажните животни приказни , неговите родители го оставиле кога бил мал па тој детството го поминал во домови и згрижувачки семејства.

img

Тага до небото ! После неговиот настап вo ’’Талентот ’’ му се јавил татко му и еве што му рекол

 

Појавувањето во шоуто јас имам талент на Ддејан Кетиќ никој не остави рамнодушен затоа што тој ја има една од најтажните животни приказни , неговите родители го оставиле кога бил мал па тој детството го поминал во домови и згрижувачки семејства.

Меѓутоа после настапот добил и неочекувана реакција.

-Татко ми ми се јави после емисијата и беше среќен заради моето учество но кога му кажав дека песната нему му ја посветив , многу се скаравме.

Ова момче има 21 година и живее во Жагубци каде што нема многу луѓе кои се радувале  на неговиот успех .

-Имам само неколку вистински  пријатели а после  настапот ми се јавија многу. Ги прашав каде бевте до сега.

Дејан ги знае своите биолошките родители и бил во контакт со нив.

-Го знам татко ми ама не контактираме, тој за мене не е човек. Кога заработив пари ми бараше а никогаш не ми дал. Мојата мајка живее во Италија се слушаме но таа не сака да ми помогне . Фрли на подот пет илјада евра и го пушти кучето да ги скини . Вели: За него има се , за тебе ништо . Нека ти даде татко ти ! Неговите родители го добиле во вонбрачна заедница и не го сакале – рекло храброто момче.

Facebook impact:

Објавено вторник, 10 јануари 2017 02:51:00
Напишано од elenaM