Жените им го скратуваат животот на мажите!

Жените со своето приговарање им го скратуваат животот на мажите-докажаа данските научници. Тие заклучиле дека кај мажите на средни години ризикот од смрт е дури за три пати поголем ако живеат со жени кои постојано им приговараат.

img

Жените со своето приговарање им го скратуваат животот на мажите-докажаа данските научници. Тие заклучиле дека кај мажите на средни години ризикот од смрт е дури за три пати поголем ако живеат со жени кои постојано им приговараат.

Тагови:

Facebook impact:

Објавено среда, 13 септември 2017 10:25:00
Напишано од емилија