ЦРПНАТИТЕ: „Ќе ја поделиме Македонија: помала земја, помали проблеми“

Во ова издание на „Црпнатите“ тема е веќе легендарното гостување на Заев во Швајцарија, на кое им се додворуваше на преставниците на албанската дијаспора како што ниеден албански политичар не го направил тоа.

img

Својата понизност кон Албанците Заев ја покажуваше навредувајќи ги Македонија и Македонците, најавувајќи двојазичност и проширување на Рамковниот договор во корист на Албанците во Македонија.

Facebook impact:

Објавено сабота, 26 ноември 2016 03:28:00
Напишано од Елена П


Последни вести