„Јас и Вице сме доказ дека за успех не ти е потребно образование, затоа ги укинавме дисперзираните“

img

Ги укинавме дисперзираните зошто јас и Вице сме доказ дека за успех не ти е потребно ни образование ни ум Да не фрлаат родителите пари џабе.

Тагови:

Facebook impact:

Објавено понеделник, 19 јуни 2017 09:43:00
Напишано од емилија


Последни вести