Да те фали Љубчо треба ептен да те фати паника

Како мирудија на фарсата од Валандово се јави и Љубчо Георгиевски, човекот кој „Пресуди“ кој ќе биде претседател на ВМРО-ДПМНЕ во Охрид во сега веќе далечната 2003 година. Сите делегати се сеќаваат дека и тој конгрес, како и овој беа повеќе од НЕДЕМОКРАТСКИ. 

img

Како мирудија на фарсата од Валандово се јави и Љубчо Георгиевски, човекот кој „Пресуди“ кој ќе биде претседател на ВМРО-ДПМНЕ во Охрид во сега веќе далечната 2003 година. Сите делегати се сеќаваат дека и тој конгрес, како и овој беа повеќе од НЕДЕМОКРАТСКИ. 

Таму бадигардите на Љубчо ги ПОТЕПАА делегатите. Па Васко Ефтов затоа се изсмева дека биле бањати со глава надолу на сред езеро...

Денеска се јави да го поддржи новиот насаден. Па затоа некако работата СМРДИ. Сомнително е да го нарече ХАРИЗМАТИЧЕН а не сме го виделе никаде да одржи говор. Па дури и говорот на ФОЛК ФЕСТ ВАЛАНДОВО го читаше. 

Љубчо сериозно ова? 

Поранешното членство твое ти се смее. 

Facebook impact:

Објавено недела, 24 декември 2017 11:00:00
Напишано од леонардо


Последни вести