Генеза на лагата и манипулацијата. Членството на ВМРО-ДПМНЕ отворено прашува!

Отприлика вака реагира вчудоневиденото, лојално членство на ВМРО на фарсичната случка од приватен карактер во Валандово. 

Грешка, голема грешка е што не им се слуша гласот и не се почитува мислењето. Ова е ВОКС ПОПУЛИ. Секој што го омаловажувал својот народ и членство се знае како завршил.

img

1. Ќе го поништиме „законот за територијалната поделба“ од 2004-та! - НИШТО!
2. Хашки случаи - амнестија во тајност
3. Закон за знамиња - молчење, тајност
4. Попис - знаете се...
5. Зборење на тел. како џукели пијани ПРИМИТИВЦИ (бомби)...
6. Враќање на одземен пасош и не реагирање по ПИ мерки...
7. Пржино 1 и 2 (ке каже ли некој зошто се прифати ЛИКВИДАЦИЈА на партијата доброволно)
8. Говорот пред ДИК (Десорозација, разговори и преговори со Амбасадори, не дозволување да се формира „не легална влада“...) од 17-ти декември 2016.
9. Не искључување на микрофон и не повикување за интервенирање на службите за обебедување (собраниски) при пеење за странска химна во Мак. Собрание.
10. Извикување: ПУЧ, ПУЧ, ПУЧ ко млади невести.
11. Изјава за пронаоѓање и казнување на „насилниците“ од 27 април.
12. Присуство на 28-ми април (сабајлето) на Никола Тодоров за договор на работата на Талат...
13. Избор на т.н. Влада на РМ.
14. Давање легимитет на т.н. Влада и учество во собранието како „конструктивна опозиција“.
15. Присуство на ифтар во Собрание организирано од т.н. Претседател на собранието.
16. Не организирање на протести, бојктирање на протести и рушење за обиди на протести преку трубадурите на ДПМНЕ, Б.Нонковиќ, Миленко...
17. Смешни приговори (од по 3 реда) до ДИК за лок. избори.
18. Коалицирање со Лиле ДОМ, Павле ДС, Тито Петковски, Трифун Костовски, Титови леви сили...
19. Граѓанската десница ДПМНЕ избра Либерал од ЛДП - #ВРВ!
20. Аманет остави Н.Г. на Либералот да не дозволи промена на името Без Референдум... #КРАЈ!
21, 22, 23 па до 101...

Дај збори ми и зборете ми за „ножот и за ножињата“!!!

#МРШ!

Facebook impact:

Објавено недела, 24 декември 2017 10:00:00
Напишано од леонардо


Последни вести