Стан за продажба

Се продава стан, луксузно наместен.

Локација: Кисела Вода, ул.Михаил и Ефтихиј бр.12/24, четврти спрат

Површина: 71 м2

img

Гаража: Со вградена железна подвижна врата со далечински управувач

Наместен: Кујна

(Марка горење) комплетно наместена високо квалитетна (лавабо, чешма, рерна, плотна,

аспиратор со осветлување, фрижидер и дополнително со длабоко замрзнување, машина за перење садови)

ТВ Плазма (Марка Самсунг)

Гарнитура за седење (потекло Италија): тросед, двосед,фотелја

Вградени плакари (СДИ) во двете спални соби, во купатилото, ходникот

Два кревети (спална мастербед и детски кревет)

Клима уред (инвертор за ладење и топлење)

Комплетно осветлување на целиот простор (вградени осветлувачки елементи) плус лустери

Обезбедување со вграден алармен систем со камери во секоја соба

Безбедносна железна решетка поставена пред главната врата на станот

Во целиот стан е наместен високо квалитетен паркет цреша боја

На сите прозори се наместени ролетни за изолација од студ и топлина

Цена: 78.000 ЕВРА

Контакт телефон: 070 22 55 27

погледнете ги сликите во прилог

 

 

Објавено понеделник, 14 август 2017 11:55:00
Напишано од g0sh3


Последни вести