Стан за продажба

Се продава стан, луксузно наместен.

Локација: Кисела Вода, ул.Михаил и Ефтихиј бр.12/24, четврти спрат

Површина: 71 м2

 

 

 

 

Објавено понеделник, 14 август 2017 11:55:00
Напишано од g0sh3


Последни вести