„Ако сите се скарани со Македонија, проблемот е во Македонија“

img

“И не може сите да бидат лоши околу нас, а ние да сме најдобрите. Ако сите се скарани со Македонија, проблемот е во Македонија.”

Тагови:

Facebook impact:

Објавено сабота, 15 јули 2017 11:37:00
Напишано од емилија


Последни вести