Аргументот на Грција по договорот со Бугарија

img

Ако имате заедничка историја со Бугарија пред 1944, што мајка барате да се нарекувате #Македонија.

* Добар аргумент на Грциве. Иди побиј го

Facebook impact:

Објавено вторник, 25 јули 2017 08:28:00
Напишано од емилија


Последни вести