Џафери и Борисов ќе го водат настанот на Илинден, а Заев на шетање

img

Талат Џафери и Бојко Борисов ќе го водат настанот на Илинден во Крушево а ЗЗ на шетање во Сад. Полека пакувајте се и си одиме од државава

Тагови:

Facebook impact:

Објавено среда, 26 јули 2017 08:45:00
Напишано од емилија


Последни вести