Немале реагенси, но вакви инфекции до пред некој месец без проблем се лечеле

img

Немале реагенси, сметката на институтот била блокирана ама вакви инфекции до пред некој месец без проблем се лечеле. Кажа и остана жив. 

Тагови:

Facebook impact:

Објавено петок, 28 јули 2017 06:07:00
Напишано од емилија


Последни вести