#НикогашСДСМ: Затоа што довчерашниот шофер стана сопственик на фабриката!

Зад СДСМ стојат бројни неуспеси, афери, лаги, ожалостени семејства, синдикалци, нерамноправност, опустошени фирми, кражби, згаснати соништа... Треба ли уште да се набројува?

img

Зад СДСМ стои ниската цена која му е доделена на македонскиот народ во нивната бескурупулозна трговија за гласови и тиранија, властољубие и пред сѐ - остварување на сопствените интереси.

Зад СДСМ стојат диверзии, сојузи со терористи и предавници за да се предаде сѐ што е македонско за да се дојде на незаконски и насилен начин на власт.

Токму затоа, треба да се наметне прашањето: За што се бори оваа криминална партија, зад чиј грб стојат политички фигури и странски фактори кои во своите земји се познати по тоа што се обвинети за мито и корупција, малверзации и криминални дејности?

Зошто треба да се истакне паролата #НикогашСДСМ?

Тагови:

Facebook impact:

Објавено понеделник, 28 март 2016 01:57:00
Напишано од twisted_angel


Последни вести