Рашковски го спремал финансискиот извештај на СДСМ

Се’ си мислам дека Рашковски го спремал финансискиот извештај на СДС за изборната кампања согласно неговата теорија за спирална заштеда!

 

img

Тагови:

Facebook impact:

Објавено понеделник, 09 октомври 2017 08:59:00
Напишано од емилија


Последни вести