Со лошава економскава политика на владата ќе банкротира и Кочо Анѓушев

img

Со лошава економскава политика на владата ќе банкротира и Кочо Анѓушев. #ЗаЖивотВоМакедонија

Тагови:

Кочо Анѓушев

Facebook impact:

Објавено сабота, 29 јули 2017 05:24:00
Напишано од емилија


Последни вести