Тевдовски симултано ќутеше и на дански и на македонски

img

Симултано ќутеше и на дански и на македонски. Шо ти е капацитет значи. #Данска

Facebook impact:

Објавено вторник, 18 јули 2017 02:15:00
Напишано од емилија


Последни вести