ТВИТ НА ДЕНОТ: 10 години матура од опозиција!

Сезоната на матури и годишнини од матури официјално е започната, а со тоа и собиранките.

img

Убавите моменти долго се паметат, но и оние непријатните кои за многумина би било подобро да се заборават „во фиока“.

Кога сме кај тие, деновиве масовно се шират честитки по социјалните мрежи, по повод 10 години матура од опозиција во Македонија.

Местото за собир и времето не беа откриени, веројатно поради големата приватност на прославата која е за потесен круг на активисти.

Како и да е, честитката беше неизоставен дел, а меѓу многуте луѓе коишто се приклучија кон поздравите и убавите желби е и твитерџиката Мајка Султана:

Тагови:

Facebook impact:

Објавено недела, 22 мај 2016 02:08:00
Напишано од Ирина


Последни вести