ТВИТЕР СТРИП - Заев порача: „Прво да дојдам на власт, па после избори!“

За демократските вредности на СДСМ и нивниот водач Зоран Заев одамна се знае, посебно кога станува збор за неговата „борба“ за слободна Македонија и квинслишки потези.

img

Македонските улици станаа главно место за недемократски притисоци врз јавноста и народот, посебно ако се земе в предвид дека „македонската пролет“ неверојатно наликува на украинската.

На големо се работи за остварување на територијалните претензии на соседните држави кон Македонија, а кон тој процес асистира СДСМ со неговите пријатели од странство.

Сомнително е кога на улица се најавува дека се протестира поради одредено наведен проблем, а се најавуваат темни сценарија и поделба на државата.

Токму затоа, во продолжение ви донесуваме одличен Твитер стрип:

Тагови:

Facebook impact:

Објавено понеделник, 09 мај 2016 04:46:00
Напишано од twisted_angel


Последни вести