Заев толку се има вљубено во мерцедесот што повеќе дреме во него отколку во кабинет

img

Заев толку се има вљубено во мерцедесов што повеќе дреме во него отколку во кабинет

Со Мерцедесот на Пиво Фест. Зошто маче Љак-Се?

Тагови:

Facebook impact:

Објавено понеделник, 17 јули 2017 02:30:00
Напишано од емилија


Последни вести