Двегодишната Наде е пронајдена од страна на полициски службеници

Двегодишната Наде од кичевското село Кленоец, која од синоќа беше пријавена за исчезната е пронајдена, потврдува портаролот на СВР Охрид Стефан Димоски за Курир.

img

Како што истакна Димоски за Курир, малото девојче било пронајдено во дол од страна на полициски службеници. Девојчето живо и здраво е веднаш пренесено на медицински прегледи.

-Девојчето е пронајдено меѓу селата Кленоец и Извор. Теренот беше многу лош и тешко пристапен, но со добра организација за среќа девојчето е пронајдено живо, додава Димоски.

Facebook impact:

Објавено петок, 24 февруари 2017 03:26:00
Напишано од Емилија