Карпа во Велес урна ѕид од куќа

Одрон од карпа и земја турна ѕид од куќа во Велес.

img

Како што соопшти МВР вчера во 14 часот М.К.(34) во СВР Велес пријавил дека на улицата „Коле Цветков“ дошло до рушење на карпа и земја од задниот дел од куќата, сопственост на неговиот татко Д.К.(60).

Карпата турнала ѕид од куќата и дел од гаражата. За настанот бил известен Центарот за упправување со кризи.

Тагови:

Велес одрон

Facebook impact:

Објавено понеделник, 05 февруари 2018 10:35:00
Напишано од емилија