На автопатот Скопје – Куманово пронајден е мртов човек

На автопатот Скопје – Куманово пронајден е мртов човек, потврди МВР. Според очевидци, на местото каде е пронајдено телото немало траги од крв, ниту пак траги од кочење на возило.

img

Од МВР велат дека во моментот се преземаат мерки за откривање на причините поради кои настанала смртта кај човекот. Повеќе детали за инцидентот, од МВР највуваат за утрешниот ден.

Facebook impact:

Објавено недела, 12 ноември 2017 04:23:00
Напишано од емилија