Петарда му разнесе два прста на дете

Тринаесет годишно дете билоповредено на левата рака од две петарди кои пукнале, додека тој се обидувал да ги запали во средата околу 21 часот и 30 минути, информираше денеска Верољуб Додевски, портпарол на СВР Велес.

img

Момчето веднаш било пренесено во Здравствен дом Неготино, потоа упатено во Општа болница Кавадарци, каде му била укажана медицинска помош и било пуштено на домашно лекување.

Facebook impact:

Објавено петок, 12 јануари 2018 09:18:00
Напишано од емилија