Сакал да ја запали куќата на својата ќерка во Скопје

Татко се обидел да ја куќата на својата ќерка.

img

Поради нарушени семејни односи вчера околу 12:30 минути Б.А. се обидел да ја запали куќата, при што причинил незначителна материјална штета.

Тој бил приведен од полицијата во ПС ОН Чаир.

Се преземаат мерки за целосно расчистување на случајот.

Facebook impact:

Објавено среда, 04 јануари 2017 02:49:00
Напишано од Емилија