Снегот ги донесе првите жртви

Снегот кој не престанува да вее направи проблеми. 

img

Пред Гостивар излета автомобил од коловозот.

Засега не се знае дали има повредени.

 

Се вчитува прикажувачот на видео...

Facebook impact:

Објавено четврток, 05 јануари 2017 09:26:00
Напишано од виолета