Убиство во Охрид!

Постара жена ноќеска го загуби животот најверојатно при обид да биде ограбена во својот дом, во зграда на улицата Галичица во Охрид. Информациите сеуште не се официјално потврдени од полицијата.

img

Крим техника , екипи на брзата помош и возило на погребален оператор се на лице место пред влезот на зградата каде се случил немилиот настан.

Наскоро се очекуваат повеќе информации.

Се вчитува прикажувачот на видео...

Тагови:

убиство Охрид

Facebook impact:

Објавено вторник, 21 февруари 2017 09:12:00
Напишано од elenaM