Поетско - музичка средба со Јовица Илиќ

На 28 декември 2016 година, во мултимедијалниот културен центар „Матица Ексклузив„ во Скопје, во 14:00 часот ќе се одржи поетско – музичка средба со современиот македонски поет и кантавтор Јовица Илиќ на која ќе бидат преставени неговата поетска книга „Легитимна опсесија„, и кантавторското ЦД “Разоружена страст„.

img

За книгата ќе зборува поетот Борче Панов. 

Јовица Илиќ е поет и кантавтор. Автор е на неколку поетски книги, живее и работи во Радовиш.

Парк на книгите

среда, 28,12,2016

14:00 часот

Тагови:

Facebook impact:

Објавено вторник, 27 декември 2016 09:11:00
Напишано од Елена