Асфалтирање улици во Црешево

Асфалтирање улици во Црешево

img

Градоначалникот Тони Трајковски и  градоначалникот на град Скопје Коце Трајановски, направивија  увид во градежни активности за асфалтирање на улици во Црешево, во должина од 120 метри и широчина од 3,5 метри.

Изведувач на работите е фирмата Бауер, со средства од градот Скопје, издвоени  за санација и реконструкција на улиците во поплавените подрачја.

Facebook impact:

Објавено понеделник, 07 август 2017 03:27:00
Напишано од Виолета