Се конституира Советот на општина Гази Баба

Денес  се одржа конститутивната седница на Советот на општина Гази Баба.

img

 На седницата се верификуваа мандатите на членовите на Советот, избрани на локалните избори во октомври 2017 година.

За претседавач на Советот беше избран членот на Советот, Тони Бојковски од ВМРО – ДПМНЕ и Коалицијата за Подобра Македонија.

Тагови:

Facebook impact:

Објавено вторник, 21 ноември 2017 04:39:00
Напишано од Виолета