Пратеничката група на ВМРО-ДПМНЕ има сенс за проблемите на граѓаните

Владата предводена од ВМРО-ДПМНЕ секогаш излегувала во пресрет на потребите на граѓаните, истакна на денешната панел дискусија Дејан Јовановски од ВМРО-ДПМНЕ.

img

Истакна дека по теренските посети од страна на членовите на партијата било забележана оти граѓаните имаат голема потреба да го регулираат правниот статус на нивните парцели и имоти.

-Нивното неизградено градежно земјиште е неприватизирано. Така што, оваа мерка е произлезена директно од граѓаните, истакна Јовановски.

Се вчитува прикажувачот на видео...

Facebook impact:

Објавено среда, 09 август 2017 06:33:00
Напишано од Емилија