Зекир Рамчиловиќ:СЈО спроведува селективна правда

И денеска едночасовен мирен протест пред СЈО за притисокот врз ТВ НОВА преку политичкиот прогон врз нејзиниот сопственик Сеад Кочан.

img

ТВ НОВА со недели протестира заедно со вработените во фирмите на Сеад Кочан, но и претставници од Бошњачката заедница во Република Македонија.

Денешен соговорник од протестот во вестите на ТВ НОВА беше Зекир Рамчиловиќ.

Се вчитува прикажувачот на видео...

Facebook impact:

Објавено петок, 21 април 2017 03:21:00
Напишано од sasho