Адвокатот на Заев е адвокат и на Игор Спасов, убиецот на Мартин Нешковски

Оваа неверојатна информација кружи по социјалните мрежи деновиве откако го видовме ракување на овое двајца во Идризово. Јавноста веднаш се запраша што е во позадината на истото? 

img

Дали ќе биде дадена амнестија за да се користат во подземни цели за време на изборите или дали целата приказна за Мартин Нешковски беше само добра ПР стратегија за рушење на легитимно избраната власт.

Facebook impact:

Објавено среда, 13 септември 2017 12:32:00
Напишано од емилија