Чавков, Јовановски и Дурловски остануваат во притвор

Чавков, Јовановски и Дурловски остануваат во притвор 

img

Апелација по одржаните јавни седници донесе одлуки со кои ги одби како неосновани жалбите на обвинетите за настаните од 27 април  во Собраниетo.

Оливер Поповски, Горан Ѓошевски, Владо Јовановски, Митко Чавков, Игор Дурловски, Мунир Пепиќ, Душко Лазаров, Митко Пешов, Оливер Раудлов, Богдан Илиевски и Илија Славевски остануваат во притвор.

  

Тагови:

Facebook impact:

Објавено петок, 12 јануари 2018 05:11:00
Напишано од Виолета