Голем пожар во стан во Кисела Вода

Голем пожар во стан во Кисела Вода  

img

Пожар избувнал во стан во близина на „Пелагонија“ во општина Кисела Вода, јавува МИА.

Пожарот е на улицата „Томе Томшиќ“ и во моментот на местото се испратени екипи од Бригадата за противпожарна заштита на Град Скопје.  

Тагови:

Facebook impact:

Објавено среда, 14 февруари 2018 02:38:00
Напишано од Виолета