Илиевски: Се додека го брани Уставот, претседателот Иванов ќе ја има нашата полна поддршка

По 54 пат сме тука и ќе повторуваме дека Ѓорге Иванов ја има нашата целосна поддршка се додека го брани суверенитетот на Република Македонија, рече пред Народната канцеларија на претседателот на Република Македониј Богдан Илиевски од граѓанската иницијатива „За заедничка Македонија“.

img

-Се додека го брани Уставот на Република Македонија и не доделува мандат за формирање влада на Еди Рама  и на тиранската коалиција. Се додека е цврст, додека е железниот претседател ќе ја има нашата полна поддршка. Претседателе со вас сме, истакна Илиевски.

Facebook impact:

Објавено петок, 21 април 2017 06:27:00
Напишано од sasho